Ding 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 30 Ding חדש/ה ב־YourGame 0 15 הודעות השרת התחיל להיות מלא ואני שמח כי סוף סוף יהיה יותר אנשים בקהילה ובשרת הזה כי אני מאוד אוהב אותו אבל הבעיה שיש מלא שהורסים את החוייה וצועקים במיק .. אני מבקש לעלות אדמינים לשרת כי אי אפשר לתפקד ככה ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TorNim0s 42 פורסם 2016 בספטמבר 30 TorNim0s YourGame Advanced אלדד 42 207 הודעות לפני 31 דקות Ding אמר: השרת התחיל להיות מלא ואני שמח כי סוף סוף יהיה יותר אנשים בקהילה ובשרת הזה כי אני מאוד אוהב אותו אבל הבעיה שיש מלא שהורסים את החוייה וצועקים במיק .. אני מבקש לעלות אדמינים לשרת כי אי אפשר לתפקד ככה ! אני ינסה להתחבר יותר לשרת ולעזור יותר כמה שאני יוכל אחראי קהילות לשעבר מפקח הפורום לשעבר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ding 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 30 Ding חדש/ה ב־YourGame 0 15 הודעות לפני כעת TorNim0s אמר: אני ינסה להתחבר יותר לשרת ולעזור יותר כמה שאני יוכל תודה אבל אתה לא חושב שהגיע הזמן לעלות אדמינים לשרת ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 30 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כשאני יראה אנשים מתאימים אני יעלה. אני מבקש להפסיק להתערב בעניין האדמינים בwar3source. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.