Meowman 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 29 Meowman אדמין 14 228 הודעות (נערך) אני לא עושה לפי טופס בגלל שזה לא תלונה ואין לזה מקום אחר כשהייתי אדמין אני ורונסי התגרנו אחד בשני עם מיוטים (בצחוק לא היה אף אחד בשרת לפי מה שזכור לי) ואז המיוט שלו נשאר עד עכשיו ואפשר לראות שזה לא מיוט רציני לפי כמות הזמן אתם מוזמנים לשאול אותו (אני הגשתי רק עכשיו למי שתוהה בגלל שפרשתי מהמחשב כדי לשפר ציונים וזה עבד עכשיו אני 5 יחידות לימוד חשבון אז השתלם :>) עריכה: רק עכשיו ראיתי מה רונן כתב ונכון אין לי שום הוכחה אבל תסתכלו בבקשה על הורסבאן כאן רואים שזה היה בצחוק וכפי שציינתי למעלה אפשר לשאול את רון נערך 2016 בספטמבר 29 על ידי Meowman קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 29 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @ronc102 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 בספטמבר 29 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות אני יטפל בזה ברגע שאני יחזור לבית כנראה מחר בבוקר טופל רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 30 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.