simsmack 69 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 28 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: ליעד גולן (simsmack) SteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198249854930 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: fun האדמין שביצע את ההרחקה: ori אורך ההרחקה: לחצי שעה סיבת ההרחקה: הספמה תיאור המקרה: אני שיחקתי במולטי גיים במפה גלקסי והיינו באמצע הקטגוריית בחריה סקייט נייף, לפני שנכנסנו לקטגורייה שבחרו אני אמרתי הרבה פעם שימו נייף, אני יודע שזה נקרה הספמה ועל זה צריך לקבל מיוט מוצדק אך זה לא למה שאני כותב את האשכול הזה. אני כותב את האשכול הזה בגלל שאורי האדמין הדי חדש בפאן נתן לי מיוט על הספמה בזמן שכל השרט מקלל והוא לא עושה עם זה כלום אני לא יודע אם מותר להגיד את המילים אז האדמין או המנהל שרואה את זה אני יגיד לו בפרטי. כשאורי נתן לי את המיוט כולם הפסיקו לקלל ואמרו די די חברה ועוד שאני לא זוכר כדי שיגידו לכל מי שקילל שיש פה אדמין. אל תורידו לי את המיוט אבל זה מיוט לא מוצדק כמו פרותקציות. תודה ואם תעזרו אני אשמח. הוכחות ( במקרה ויש): אין לצערי נערך 2016 בספטמבר 28 על ידי simsmack קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 בספטמבר 28 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אתה הספמת את המיק הרבה זמן והזהרתי אותך כמה פעמים אחרי כמה זמן שלא הפסקת נתתי לך מיוט לחצי שעה וזה כבר עבר מזמן וכל שאר האנשים שהיו בשרת לא קיללו הם צחקו אחד עם השני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
simsmack 69 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 28 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות זה ממש לא קשור והם לא צחקו הם קיללו אחד את השני ואפילו שזה בצחוק והם מקללים בצורה כזאת לא צריך רחם ולתת פרותקציות אלה לתת להם מיוט גם. אתה עושה פרותקציות ואם אתה לא מודע אז אתה לא יודע איך לעשות את התפקיד שלך נכון וזה לא בסדר תלמד ואז תעשה ואפילו שזה עבר זה לא משנה כי אני לא מתייחס למיוט הזה אני מתייחס לכל אלה שקיללו ורק אני קיבלתי מיוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 בספטמבר 28 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אני יודע את התפקיד שלי ואני לא עושה פרוטקציות לאף אחד אתה הספמת את המיק והם לא קיללו הם צחקו אחד עם השני אני אין לי כוח להתווכח איתך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
simsmack 69 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 28 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות אתה לא צרך להתווכח איתי אני רוצה פשוט שמשהו מהאדמינים או מנהלים של הפורום יסבירו שאתה טועה כי אתה לא עושה את התפקיד שלך טוב כנראה אתה לא ראוי אתה לא צריך להתלהב עלי שאתה אדמין ולתת לי מיוט סתם ושכולם מקללים מסביב בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 בספטמבר 28 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 6 דקות simsmack אמר: אתה לא צרך להתווכח איתי אני רוצה פשוט שמשהו מהאדמינים או מנהלים של הפורום יסבירו שאתה טועה כי אתה לא עושה את התפקיד שלך טוב כנראה אתה לא ראוי אתה לא צריך להתלהב עלי שאתה אדמין ולתת לי מיוט סתם ושכולם מקללים מסביב בשרת אני לא מתלהב על אף אחד והם לא קיללו בשרת אולי היית בסקייפ או בטיםספיק עם חברים שלך וקיללו שם וחשבת שזה בשרת, כשאני שהייתי בשרת לא שמעתי אף אחד מקלל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
simsmack 69 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 28 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות תמשיך לדבר זה לא מעניין אני יודע מה היה ואני לא הייתי בשום טים ספיק ושום סקייפ אני שמעתי את הכל ואם לא שמעת אז אתה מכחיש אז אל תבלבל את המוח ותעשה את העבודה שלך כמו שצריך ולא כמו משהו שהתקבל כדי להראות לכולם שהוא אדמין ושכולם יאהבו אותו אז אל תכחיש ותעשה את העבודה שלך כמו שצריך כדי שלא יהיה עוד טעונה כזאת. אוללי התבלבלת או משהו כי זה מה שהיה אז אל תגיד שאני משקר או משהו אני לא אומר שעשית את זה בכוונ כי אני לא יודע. אז לפעם הבאה תסים לב זהו נגמר הדבר הזה אין לי כוח ולא בא לי לריב אז אפשר לנעול את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
simsmack 69 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 28 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות תשים* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 29 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כשתלמד לדבר יפה תחזור לפה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.