Nave Dayan 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 27 Nave Dayan חדש/ה ב־YourGame נווה 1 23 הודעות שם מגיש התלונה: ☺✫Nave.Dayan✫☺ SteamID: STEAM_0:0:135949314 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: doctor pussy קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/NadavHomeTv תאריך המקרה: 27.9.16 הוכחות תומכות: הערות: אני נכנסתי לשרת וסתם בצחוק רשמתי דוקטור אלה בהריון תציל אותה ועל זה הוא קצת היתעצבן ואמר לי עוד פעם אחת אתה רושם את זה אתה מקבל גאג ל1440 דקות, אחרי זה הוא היה איתי בתא ואמר אולי תוציאו אותי מהתא נווה מתריד אותי, ואז אמרתי לו שנעלבתי ושיתן לעצמו מיוט ובגלל זה הוא נתן לי גאג ל300 דקות על זה שאני אומר לו "מה לעשות", אחרי זה רשמתי בצאט למה נתת לי מיוט במשפט אחד, במשפט השני אמרתי אני רק אמרתי לך שהעלבת אותי ותן לך מיוט, ואחרי זה בלי שום אזהרה ובלי כלום הוא נתן לי גאג ל1440 דקות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 27 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות פעם הבאה תקרא גם את חוקי הפורום. יש לך שעתיים להוסיף הוכחה אחרת האשכול יינעל לנושא: אתה לא אמור להגיד לאדמין מה לעשות בין אם זה לתת מיוט או לא, דבר שני זה שאומרים "הוא מטריד אותי" זה ממש לא העלבה וכנראה שאתה סתם מחפש אותו בגלל המיוט שהוא נתן לך כך שהאדמין פעל בסדר גמור כל עוד הוא לא עשה משהו שפגע בך אישית (שזה משהו שאני ייצטרך הוכחה בשבילו) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nave Dayan 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 27 Nave Dayan חדש/ה ב־YourGame נווה 1 23 הודעות לפני 2 שעות MoriAss אמר: פעם הבאה תקרא גם את חוקי הפורום. יש לך שעתיים להוסיף הוכחה אחרת האשכול יינעל לנושא: אתה לא אמור להגיד לאדמין מה לעשות בין אם זה לתת מיוט או לא, דבר שני זה שאומרים "הוא מטריד אותי" זה ממש לא העלבה וכנראה שאתה סתם מחפש אותו בגלל המיוט שהוא נתן לך כך שהאדמין פעל בסדר גמור כל עוד הוא לא עשה משהו שפגע בך אישית (שזה משהו שאני ייצטרך הוכחה בשבילו) המיוט היה אחרי שהוא אמר לי "אתה מטריד אותי" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בספטמבר 28 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אני מעדיף לא להתערב אבל הזמן של המיוט והגאג מוגזם מידי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 28 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 17 שעות Nave Dayan אמר: המיוט היה אחרי שהוא אמר לי "אתה מטריד אותי" בסדר זה לא העניין פה @Evya M תברר בקשר לזמנים של העונשים ולמה הם כאלו ארוכים ותיידע אותי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בספטמבר 29 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני ב-9/28/2016 at 14:47 MoriAss אמר: בסדר זה לא העניין פה @Evya M תברר בקשר לזמנים של העונשים ולמה הם כאלו ארוכים ותיידע אותי אני מוודה הכל כרגע התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו