gilronen 732 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 26 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות שלום לכולם, בסוכות יתקיים פסטיבל Game in בגני התערוכה בתל אביב. הפסטיבל הוא ראשון מסוגו בישראל ויכלול המון עמדות משחק ותחרויות וגם משחק ראווה של אלופי הארץ בLeague Of Legends. כרגע ליורגיים אין שיתוף פעולה רשמי עם הכנס אבל אנחנו רוצים לחזק ולפרגן לשותפים שלנו 4DV של עידו ברוש ויואב סוכן שהם גם מבעלי LoLIsrael. מוזמנים לראות את עידו ברוש מתראיין לערוץ הספורט בנושא לפרטים נוספים ורכישת כרטיס היכנסו לאתר: goo.gl/iUA3cQ--רוצים לקבל הנחה בלעדית ל- 4DV? פשוט עקבו אחר ההוראות הבאות: 1. נכנסים לאתר (הכתובת שלמעלה) 2. מקליקים על "רכישת כרטיסים" 3. בוחרים את הזמנים הרצויים ומקליקים "המשך" 4. ממלאים את הפרטים ומכניסים את קוד ההנחה הבלעדי: 895009 5. משלימים את הטופס והכרטיס אצלכם! נתראה בסוכות! מוזמנים להגיב את דעתכם על הכנס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TorNim0s 42 פורסם 2016 בספטמבר 26 TorNim0s YourGame Advanced אלדד 42 207 הודעות נשמע טוב אני כנראה יגיע עם חברים כבר הרבה זמן שאנחנו מחכים לדבר כזה בארץ אחראי קהילות לשעבר מפקח הפורום לשעבר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 26 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות נשמע אחלה אבל לצערי אני לא יוכל להגיע בכל מקרה מי שכן יכול שילך ויהנה! הדברים האלו לא קורים כל הזמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בספטמבר 26 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות נשמע אחלה ביותר ! אם תארגנו שם משהו של הקהילה בכיף אני אבוא :) התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xTaZzZi 30 פורסם 2016 בספטמבר 26 xTaZzZi מנהל קהילת CSGO נוה כרמי 30 172 הודעות נראה טוב רק חבל שפחות מתייחס לPCGaming ויותר לקונסולות... בכל מקרה נראה שיהיה כיף למי שילך! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בספטמבר 26 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות נשמע מגניב אני חושב להגיע לשם אבל אני לא יכיר שם אף אחד מהקהילה אם חלק מכם באים אני יבוא גם ממש רציתי ללכת ללאן ולא יכלתי "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2016 בספטמבר 26 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות ראיתי את התחרות הזו בפייסבוק לפני כמה ימים, נשמע מאוד מעניין, אני שוקל מאוד לבוא. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 פורסם 2016 בספטמבר 26 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות נשמע אחלה אבל לצערי אני לא יוכל להגיע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בספטמבר 26 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני שבועיים שמתי עין על הכנס הזה, נראלי אני אבוא יהיה נחמד לראות שם את כולכם עוד פעם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 בספטמבר 26 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות דווקא שאני בחול רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 בספטמבר 26 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אני בא יהיה נחמד לפגוש את כולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 בספטמבר 26 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות ניפגש שם ;) מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2016 בספטמבר 26 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות שוקל מאוד אם להגיע. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 בספטמבר 26 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 3 שעות papi אמר: נשמע אחלה אבל לצערי אני לא יוכל להגיע אם באבי לא בא אני לא בא You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בספטמבר 26 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות יש מצב אני יגיע נשמע ממש מעניין עם אני לא יעבוד באותו יום אני אגיע בשמחה מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו