Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 26 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה: GOD U-S0-pp SteamID: STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jailbreak האדמין שביצע את ההרחקה: doctor.pussy אורך ההרחקה: יומיים אחר כך אירכו אותו לשבוע סיבת ההרחקה: קללות וספאם באדמין צ'אט תיאור המקרה: האדמין D4rk עשה עלי fk הסברתי לו מה קרה והוא הכחיש ושיקר לאחר מכן קיבלתי גאג התעצבנתי והתחלתי להעליב את D4rk באדמין צ'אט. אני לא יודע מה עבר עלי אני רוצה שיהיה רק טוב ואשמח אם תורידו את הבאן או לפחות תקצרו אותו כי אני ממש אוהב לשחק בקהילה שלכם הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 26 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @nadavking79 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
nadavking79 10 פורסם 2016 בספטמבר 26 nadavking79 משתמש רשום 10 67 הודעות לפני 5 שעות Usopp אמר: שם מגיש התלונה: GOD U-S0-pp SteamID: STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jailbreak האדמין שביצע את ההרחקה: doctor.pussy אורך ההרחקה: יומיים אחר כך אירכו אותו לשבוע סיבת ההרחקה: קללות וספאם באדמין צ'אט תיאור המקרה: האדמין D4rk עשה עלי fk הסברתי לו מה קרה והוא הכחיש ושיקר לאחר מכן קיבלתי גאג התעצבנתי והתחלתי להעליב את D4rk באדמין צ'אט. אני לא יודע מה עבר עלי אני רוצה שיהיה רק טוב ואשמח אם תורידו את הבאן או לפחות תקצרו אותו כי אני ממש אוהב לשחק בקהילה שלכם הוכחות ( במקרה ויש) הורדתי תהנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 26 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.