Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 24 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות שמעתי כל כך הרבה דברים טובים על אנימה ואני רוצה להתחיל לראות, יש המלצות לאנימה קלילה להתחלה? משהו באמת מעניין ובלי הרבה מדי פרקים. תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בספטמבר 24 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות Angel beats - אם אתה אוהב לצחוק ולבכות (הרבה לבכות) Highschool dxd - אם ההורים שלך לא בבית Sword art online - ממליץ בטירוף No game no life - ממליץ בחום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 24 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות לפני 1 דקה MitMan אמר: Angel beats - אם אתה אוהב לצחוק ולבכות (הרבה לבכות) Highschool dxd - אם ההורים שלך לא בבית Sword art online - ממליץ בטירוף No game no life - ממליץ בחום 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 בספטמבר 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות את האמת האנימה שאני הכי ממליץ להתחיל לראות היא naruto\one piece אין להם עלילה מסובכת והם מעולות! אך לשניהם יש 700+ פרקים אך זה עובר מהר כי אתה מתמכר לאנימה ויכול לסיים אותה אפילו בכמה שבועות! אנימה קצרה שאני יכול להמליץ יכולה להיות אומנות החרב אונליין\שדי טוקיו\מתקפת הטיטאנים . לאחר שתגמור לראות אותם אני ימליץ לך אנימות מעולות אבל קצת יותר מסובכות ולא מתאימות לאנימות ראשוניות כגון: death note , mirai nikki, akame ga kill ועוד ועוד ועוד. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 24 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות לפני 3 דקות n0nstop אמר: את האמת האנימה שאני הכי ממליץ להתחיל לראות היא naruto\one piece אין להם עלילה מסובכת והם מעולות! אך לשניהם יש 700+ פרקים אך זה עובר מהר כי אתה מתמכר לאנימה ויכול לסיים אותה אפילו בכמה שבועות! אנימה קצרה שאני יכול להמליץ יכולה להיות אומנות החרב אונליין\שדי טוקיו\מתקפת הטיטאנים . לאחר שתגמור לראות אותם אני ימליץ לך אנימות מעולות אבל קצת יותר מסובכות ולא מתאימות לאנימות ראשוניות כגון: death note , mirai nikki, akame ga kill ועוד ועוד ועוד. באיזה אתר אפשר לראות? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בספטמבר 24 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני 2 דקות Shekel-Fucker אמר: 3> אבל עכשיו ברצינות Highschool dxd (שהתחלתי לראות אותה בזכות המלצה של יוגב מעליי כאן) ראיתי את כל שלושת העונות ביום אחד וזה היה יום שההורים היו בקושי בבית ולמזלי הם נכנסו לחדר שלי רק בסצנות קרב (תקנאו) אם אתה מתחיל לראות אתזה תתפלל לאלוהים שאפחד לא יכנס לך לחדר אחרת תצטרך כנראה לעמוד מול מפשט שבו אבא שלך הוא השופט וכל מילה שתגיד תהיה כלכך מצחיקה שהיא תשמש נגדך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 בספטמבר 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות איזה מהם? אני יתן לך קישור לגוגל דרייב via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 בספטמבר 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 8 דקות MitMan אמר: אבל עכשיו ברצינות Highschool dxd (שהתחלתי לראות אותה בזכות המלצה של יוגב מעליי כאן) ראיתי את כל שלושת העונות ביום אחד וזה היה יום שההורים היו בקושי בבית ולמזלי הם נכנסו לחדר שלי רק בסצנות קרב (תקנאו) אם אתה מתחיל לראות אתזה תתפלל לאלוהים שאפחד לא יכנס לך לחדר אחרת תצטרך כנראה לעמוד מול מפשט שבו אבא שלך הוא השופט וכל מילה שתגיד תהיה כלכך מצחיקה שהיא תשמש נגדך שירד לי העומס קצת אני ימשיך בהמלצות שלי לאנימות בכדי להציג אנימות חדשות ומומלצות שראיתי שתוכלו לראות via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 בספטמבר 24 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות האתר KissAnime אני ממליץ להתחיל עם Fullmetal Alchemist: Brotherhood attack of titan tokyo ghoul Mirai Nikki Code Geass: Lelouch of the Rebellion זה רק התחלה.. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בספטמבר 24 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות בישביל נארוטו תשתמש ב Shippuden Israel "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2016 בספטמבר 24 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות ממליץ one piece קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sN0w 26 פורסם 2016 באוקטובר 4 sN0w משתמש רשום אפק 26 435 הודעות לפני ב-24.9.2016 at 20:19 The Donger אמר: האתר KissAnime אני ממליץ להתחיל עם Fullmetal Alchemist: Brotherhood attack of titan tokyo ghoul Mirai Nikki Code Geass: Lelouch of the Rebellion זה רק התחלה.. צודק אבל לדעתי aot משעמם.. ראיתי טוקיו גהול וסיימתי וזה פשוט מדהים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sN0w 26 פורסם 2016 באוקטובר 4 sN0w משתמש רשום אפק 26 435 הודעות לפני ב-24.9.2016 at 20:53 each אמר: ממליץ one piece זה למי שאוהב לראות 1000 פרקים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2016 באוקטובר 4 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות לפני 1 שעה sN0w אמר: זה למי שאוהב לראות 1000 פרקים חחחחח צודק אחי אני משועמם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו