papi 36 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:papi)mark( SteamID:STEAM_0:1:87009454 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):ctban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:goblins אורך ההרחקה:idk סיבת ההרחקה:לא ידוע לי כלכך כנראה בגלל שהוא שאל אותי למה הרגתי ולא עניתי לו(אבל אני כן עניתי) תיאור המקרה:הוא אומר שלא עניתי בזמן שהוא שאל ולא הייתי פה ברגע ששאל מתי שחזרתי אמרתי מה הוא אמר 5 שניות לענות ענית מה והוא דפק לי CTBAN סתם יגיד הרגתי אותו בגלל שהוא קפץ מאחורי המפה ב CLOUDS (איפה שעולים למעלה) הוכחות ( במקרה ויש)http://plays.tv/video/57e592e50254ffbb71/s סתם אומר זה למה הרגתי אותוhttp://plays.tv/video/57e5969f0760511e61/s נערך 2016 בספטמבר 23 על ידי papi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות מה בדיוק ההוכחה כאן ההוכחה היחידה זה שאני צדקתי שאלתי אותך כמה פעמים ולא ענית אז קיבלת סיטי באן לא מבין מה הבעיה פעם הבאה תענה מבחינתי הנושא סגור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות לפני 3 דקות Goblins אמר: מה בדיוק ההוכחה כאן ההוכחה היחידה זה שאני צדקתי שאלתי אותך כמה פעמים ולא ענית אז קיבלת סיטי באן לא מבין מה הבעיה פעם הבאה תענה מבחינתי הנושא סגור אתה לא צודק ובוא אני יגיד לך למה תראה עוד פעם ותשמה שאמרת לי 5 שניות לענות שאלתי אותך מה אז תחשוב קצת ותגיד לי מה בסדר פה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לא רק שלא ענית גם לא שאלת, מבחינתי הנושא סגור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות לפני 1 דקה Goblins אמר: לא רק שלא ענית גם לא שאלת, מבחינתי הנושא סגור. אתה אמיתי עכשיו או אני לא מבין יש רקורד קשה לראות ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות ראיתי את הרקורד ולא ראיתי שפתחת את הצאט או כתבת אפילו פעם אחת.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות (נערך) לפני כעת Goblins אמר: ראיתי את הרקורד ולא ראיתי שפתחת את הצאט או כתבת אפילו פעם אחת.... מי כתב אמרתי במיק נערך 2016 בספטמבר 23 על ידי papi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות @MoriAss @ronc102 תענו בבקשה ואני רוצה לציין שככה הוא מדבר מתי שמזמינים אותו לדבר ככה איש צוות צריך לדבר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 9 דקות papi אמר: @MoriAss @ronc102 תענו בבקשה ואני רוצה לציין שככה הוא מדבר מתי שמזמינים אותו לדבר ככה איש צוות צריך לדבר? וואלה צודק כי אתם מאיימים עלי שתורידו לי גישות יפה מאוד שאתם מציינים רק את הצד שלכם 100 פעם הסברתי לכם מה קרה אתם לא רוצים להקשיב אז אני לא יכול לעשות כלום ואני לא חושב שהתפקיד שלכם זה להוריד לי גישות. מצטער מאוד על הדיבור אבל זה מתחיל לעצבן אותי שאתם מציינים רק את הצד שלכם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות לפני כעת Goblins אמר: וואלה צודק כי אתם מאיימים עלי שתורידו לי גישות יפה מאוד שאתם מציינים רק את הצד שלכם יש הבדל בין מאיימים לאומרים עובדה על זה שאתה עושה מה שלא צריך ותרד מתפקידך נכון שאולי זה איום אבל מתי שאני אומר משהו אני יודע מה אני אומר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת papi אמר: יש הבדל בין מאיימים לאומרים עובדה על זה שאתה עושה מה שלא צריך ותרד מתפקידך נכון שאולי זה איום אבל מתי שאני אומר משהו אני יודע מה אני אומר זה לא התפקיד שלך לקבוע עם אני ירד מהתפקיד שלי או לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות @MoriAss @ronc102 @xTaZzZi מבקש שתענו בהתאם ותחליטו מה לעשות עם התלונה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות (נערך) לפני 2 דקות Goblins אמר: זה לא התפקיד שלך לקבוע עם אני ירד מהתפקיד שלי או לא לקבוע? למה אני קבעתי משהו ולמה אתה בכלל ממשיך לדבר איתי שמנהל שלך או הנהלה גבוה יענו פה מה אתה קשור לזה זה תלונה עליך אני לא רוצה את הצד לך פה (תסביר למנהל לא לי ושהוא יגיד מה עושים)ואם מגיע לי באן על זה שאמרתי שתרד מתפקידך אז שיתנו לי אותו אבל אתה לא אדם שאמור להיות בצוות לפי דעתי נערך 2016 בספטמבר 23 על ידי papi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת papi אמר: לקבוע? למה אני קבעתי משהו ולמה אתה בכלל ממשיך לדבר איתי שמנהל שלך או הנהלה גבוה יענו פה מה אתה קשור לזה זה תלונה עליך אני לא רוצה את הצד לך פה ואם מגיע לי באן על זה שאמרתי שתרד מתפקידך אז שיתנו לי אותו אבל אתה לא אדם שאמור להיות בצוות לפי דעתי מצטער מאוד עם דיברתי לא יפה אבל אחרי שאני מסביר לך 100 פעם מה קרה ואתה בוחר להתעלם זה בעיה שלך ומותר לי להגיב בתלונה שפתחו אלי גם לי יש צד ואני חושב שאתה מגזים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 23 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות העניין הזה ייסגר בפרטי. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.