swagliner 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 swagliner משתמש רשום 10 7 הודעות שם מגיש התלונה: גיא SteamID: steamcommunity.com/id/swagliner סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JAIL האדמין שביצע את ההרחקה: לא ידוע אורך ההרחקה: 3 חודש סיבת ההרחקה: קיבלתי הרחקה לפני כמה זמן מכל השרתים ל3 חודש על BHOP SCRIPT, יש לי G502 ואפשר לפתוח את הגלגלת, עכשיו יש לי SCROLL JUMP והייתי עם כוונת פתוחה וקיבלתי על זה באן. אני עם זה בקומפים חופשי ולא ידעתי שאסור.. מצטער. יש מצב להוריד? פשוט היום ניסיתי להיכנס וחשבתי שירד לי כבר אבל זה פאקינג באן ענק תיאור המקרה:קיבלתי הרחקה לפני כמה זמן מכל השרתים ל3 חודש על BHOP SCRIPT, יש לי G502 ואפשר לפתוח את הגלגלת, עכשיו יש לי SCROLL JUMP והייתי עם כוונת פתוחה וקיבלתי על זה באן. אני עם זה בקומפים חופשי ולא ידעתי שאסור.. מצטער. יש מצב להוריד? פשוט היום ניסיתי להיכנס וחשבתי שירד לי כבר אבל זה פאקינג באן ענק הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 23 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.