EPICpompa 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות שם מדווח על הבעיה\באג:EPICjumpinG-_PoMpA_- השרת בו קרתה הבעיה: jail פירוט על הבעיה\באג:אם באלאר הרנדומלי יוצא circle of doom זה ישר הורג את הסיטי צילום של הבעיה (במידה ויש):אין הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בספטמבר 24 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לרוב זה קורה כשהסיטי עושה ביהופ לדעתח צריך לתקן את זה ואם אי אפשר אז להוציא חוק בנושא התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 24 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות לפני 10 שעות Evya M אמר: לרוב זה קורה כשהסיטי עושה ביהופ לדעתח צריך לתקן את זה ואם אי אפשר אז להוציא חוק בנושא זה לא קשור לביהופ עם פשוט לעשות circle of doom זה עושה טלפורט לסיטי ועושה freeze הבעיה זה שזה לא עושה את זה דרך האלאר הרנדומלי זה מתחיל בלי לעשות טלפורט לסיטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 25 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @shavit קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 בספטמבר 26 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות תודה על הדיווח, יטופל בקרוב. כרגע אני עובד על שינויים של "מאחורי הקלעים" שממש יקלו עליי בפיתוח של כל דבר לשרתי המשחק ואני מקווה שפיתוחים יהיו מהירים יותר! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 27 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.