Nexicy 140 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות אוקי זה מה שקרה.הוא עשה עלי פרי קיל ואחרי זה מתעלם בצאט ובנוסף ממציא תרוצים שלא הייתי גב צמוד לסורגים וחרי זה שהוא התעלם מהתגובות שלי בצאט הוא נתן לי גאג ואז הערתי לו במיק והא נתן לי גם מיוט . בבקשה תעשו משהו . עשה עלי אביוזים ונמאס כבר ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xShakedDev 55 פורסם 2016 בספטמבר 23 xShakedDev מתכנת YourPixel שקד 55 208 הודעות הייתי מתי שזה קרה ומה שקרה זה שהוא ניסה להרוג את חסה ודפק לך הד שוט בטעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 פורסם 2016 בספטמבר 23 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות תעשה לפי הטופס כי לזה לא יענו לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nexicy 140 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 23 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות אוקי זה מה שקרה.הוא עשה עלי פרי קיל ואחרי זה מתעלם בצאט ובנוסף ממציא תרוצים שלא הייתי גב צמוד לסורגים וחרי זה שהוא התעלם מהתגובות שלי בצאט הוא נתן לי גאג ואז הערתי לו במיק והא נתן לי גם מיוט . בבקשה תעשו משהו . עשה עלי אביוזים ונמאס כבר שם מגיש התלונה : Nexicy steamid: STEAM_0:1:180379955 אדמין אשר אני מתלונן עליו : (Goblins (ADMIN IN JB קישור לסטים של השחק אשר אני מתלונן עליו : http://steamcommunity.com/profiles/76561198291351794/ תאריך המיקרא : ספטמבר 23 הוחכות תומכות : יש עדים אבל אני לא יכול לעשות רקורד מישום שהכרטיס מסך שלי חלש מידי הערות : אין ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בספטמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות אני לא מתכוון להתווכח איתך גם פה יש לך רקורד תשלח אני יביא לעצמי סיטי באן עד שלא תשיג רקורד אין לך מה להגיש תלונה מבחינתי הנושא הזה סגור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 23 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות פשוט וואו. עד כמה אנשים לא יכולים לקרוא חוקים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.