BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 22 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות לאחרונה הבנתי שמקבלים לאדמינים רק אנשים ותיקים שכבר היו אדמין הוא שהם כבר אדמין בזמן שהייתי פה ב YourGame ראיתי שרק אנשים שהיו בעבר אדמין מקבלים ואתם לא נותנים ניסיון לשחקנים החדשים שגם מנסים להתקבל לאדמין בכל מיני שרתים אז לפי דעתי זה לא פייר שרק אנשים שהיו בעבר אדמין מקבלים אדמין בשרתים ושחקנים אחרים לא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2016 בספטמבר 22 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות צודק אבל כול אחד ודעתו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Taymaster 19 פורסם 2016 בספטמבר 22 Taymaster משתמש רשום 19 20 הודעות אני חושב שאתה צודק וצריך לתת גם לאחרים הזדמנות מקווה שתתנו לאנשים שלא היו אדמינים הזדמנות אך כל אחד ודעתו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2016 בספטמבר 22 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות (נערך) אוקי ככה, לא יודע עד כמה אתה וותיק בקהילה אבל הכל פה לא אמת אולי אתה לא מכיר את המנהלים אבל זה ממש לא כך אני לא הייתי אדמין ואני עליתי לאדמין בלי שום הבדל זה לא משנה עם הייתה הוא לא עם חושבים שתהיה טוב יעלו אותך אני חושב שפשוט לא רוצים אותך בתור אדמין אז אתה כותב את זה ולגבי וותיקים אני לא מבין בכלל מה מוזר בזה זה אנשים שמשחקים הרבה בשרתים והרבה זמן זה לא מוזר שהם יהיו אדמין יותר מהר זה לא קשור עם אתה הייתה אדמין הוא וותיק נכון מי שוותיק יוכל להיות אדמין יותר מהר אבל בלי קשר גם לא וותיקים מעלים אז תכלס אני בטוח שפשוט אתה לא מתאים אז לא מעלים אותך ואתה חושב שצריך להגיש על זה תלונה אז פשוט לא, זה סתם ספאם כי לא רוצים אותך כנראה שאתה לא מתאים לא כל בן אדם שרק בא לקהילה יקבל גישות אחי נערך 2016 בספטמבר 22 על ידי dangerus peanut tut השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 בספטמבר 22 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות תשמע. תתאר לך שאתה מנהל ואחד מתפקידך הוא העלאת אדמינים. ברור שאם יש לך אופציה לבחור מישהו שיש לו ניסיון ואתה ראית כבר את התפקוד שלו כאדמין ואתה מרוצה ממנו אתה תעלה אותו. אני חושב שמי שרוצה להיות אדמין באמת צריך דבר אחד : להשקיע כל המנהלים רואים הכל, ואף אחד לא מעלה אדמין בלי לבחון אותו קודם ולבדוק אם הוא מתאים. אני חושב שמי שמשקיע ומתנהג כמו שצריך ובבגרות יתקבל מיד בלי שאלות. במידה ואתה לא עונה על הקריטריונים הללו עדיף שפשוט לא תגיש מועמדות כי לא יקבלו אותך. עבודה קשה ונחישות מביאה תוצאות. כך את זה לצומת לבך יום טוב via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 22 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפי מה שאני קראתי אני מבין שאתה יוצא מנקודת הנחה שמתישהו אנחנו חייבים לעלות מישהו חדש נכון יש מנהל וכל מנהל בוחר את הצוות המתאים לו, יש מנהל שיבחר יותר אנשים חדשים ויש אחד שפחות (תלוי במה שמתאים לו) זה שאתה חדש וחושב שאתה מתאים זה לא אומר שאותו דבר חושב המנהל אתה צריך גם להתחשב בזה שיש הרבה שחקנים ולא רק אתה והרבה קריטריונים שאנחנו שומרים עליהם, למשל: בגרות אם השחקנים בשרת אוהבים אותו ועוד כמה שאני לא יפרט כי זה לא העניין וגם כמו שnonstop רשם מעלי אני מסכים איתו בכל מילה בכל מקרה אם יש לך בעיות מהסוג הזה אני לא חושב שכאן זה הדרך לטפל בזה, אתה תמיד יכול לפנות בפרטי למנהל השרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 22 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות אז מה שאתה אומר לי זה שאני צריך לפנות עלייך? כי אתה ביינתים מנהל שרת ה War3Source קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 22 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות תקשיב אני עוזר לאנשים בשרת ומשחק בשרת ה War3Source כבר מהיום שהוא נפתח ואני שלחתי בקשה אז אני מבקש לפחות שתיתן הזדמנות לשחקנים החדשים או לפחות לבחון אותם לראות את היכולות שלהם אז אם אתה מסכים אני מבקש שתיתן לי להראות לך שאני יכול להיות אדמין טוב כי אני רוצה לפתח את הקהילה אני אפילו מזמין חברים שלא יודעם כלום על הקהילה ואני מסביר להם על הקהילה ואיך לשחק אבל אתה מעדיף להעלות רק אנשים שכבר היו אדמינים מה אם השחקנים החדשים אז אם אתה מסכים אני מבקש שתיתין לי נסיון להיות אדמין תבדוק אותי לפחות. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 23 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 10 שעות BlackWolf אמר: תקשיב אני עוזר לאנשים בשרת ומשחק בשרת ה War3Source כבר מהיום שהוא נפתח ואני שלחתי בקשה אז אני מבקש לפחות שתיתן הזדמנות לשחקנים החדשים או לפחות לבחון אותם לראות את היכולות שלהם אז אם אתה מסכים אני מבקש שתיתן לי להראות לך שאני יכול להיות אדמין טוב כי אני רוצה לפתח את הקהילה אני אפילו מזמין חברים שלא יודעם כלום על הקהילה ואני מסביר להם על הקהילה ואיך לשחק אבל אתה מעדיף להעלות רק אנשים שכבר היו אדמינים מה אם השחקנים החדשים אז אם אתה מסכים אני מבקש שתיתין לי נסיון להיות אדמין תבדוק אותי לפחות. תודה מה זה קשור שאתה משחק בשרת מרגע שהוא נפתח? כרגע השרת הזה לא מתנהל כמו כל שרת אחר כי הוא עדיין בפיתוח ורק עלה מה שאומר שכרגע יש שם בינתיים 2 אדמינים שאני אישית יכול לסמוך עליהם והבאתי אותם כדי שיעזרו לי שם וזה שאתה תבוא לפורום ותנסה לכפות עלי לעלות אותך לאדמין? זה לא עובד ככה תגיש בקשה כמו כולם וברגע שיהיה מנהל שרת הוא יחליט אם לעלות אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2016 בספטמבר 23 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות צודק MoriAss קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בספטמבר 23 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות שאלה אחת יש לי, הגשת בקשות להתקבל לאדמין? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בספטמבר 23 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 18 שעות n0nstop אמר: תשמע. תתאר לך שאתה מנהל ואחד מתפקידך הוא העלאת אדמינים. ברור שאם יש לך אופציה לבחור מישהו שיש לו ניסיון ואתה ראית כבר את התפקוד שלו כאדמין ואתה מרוצה ממנו אתה תעלה אותו. אני חושב שמי שרוצה להיות אדמין באמת צריך דבר אחד : להשקיע כל המנהלים רואים הכל, ואף אחד לא מעלה אדמין בלי לבחון אותו קודם ולבדוק אם הוא מתאים. אני חושב שמי שמשקיע ומתנהג כמו שצריך ובבגרות יתקבל מיד בלי שאלות. במידה ואתה לא עונה על הקריטריונים הללו עדיף שפשוט לא תגיש מועמדות כי לא יקבלו אותך. עבודה קשה ונחישות מביאה תוצאות. כך את זה לצומת לבך יום טוב אני מסכים על כל מילה של הילד שבש התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו