Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 21 Buddha אדמין 17 167 הודעות אוקיי אז בזמן שאני מכין את המדריך נתקלתי ב3 דברים בינתיים אז ל Bloodmage יש סקיל כזה שאומר יש לך 8% לגנוב למי שירית בו 1% מהכסף של הסיאסגו או 10% מהגולד של השחקן, שמשתמשים בו ל shopmenu הבעיה פה היא שאתה יכול לגנוב רק כסף של ה cs, אני בדקתי במשך מלא פעמים ויותר מ 200פגיעות לא הביאו לי gold אחד ולמי שפגעתי בו היה לו 60גולד בערך וכן קיבלתי את הדולרים של ה cs אז אני יודע שהבעיה היא בזה שאני לא מקבל gold. הבעיה השניה לRace הנקרא Scout הסקיל הראשון שלו שהוא Ability נותן לו להיות בלתי נראה ל 8שניות בעד 7% חיים לשניה, ולא רשום שזה לשניה אבל זה לא הבעיה, הבעיה היא כשאתה בלתי נראה אנשים רואים לך את הנשקים רגיל, ולא בלתי נראים אבל ל Race Human Alliance כשהוא 60% פחות בלתי נראה גם הנשקים שלו הם 60% פחות ואצל הסקאוט רואים את הנשקים רגיל. אין כל הזמן אחרי שמסתיים מפה vote map אז כל פעם אני עושה cm למזלי אבל גם לפני שהייתי אדמין הייתה את הבעיה הזאתי וגם אין rtv אז אם אין אדמין אפשר להגיד שאתה תקוע באותו המפה רק פעם בהרבה זמן יש votemap אוטומטי ליד סוף המשחק. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TorNim0s 42 פורסם 2016 בספטמבר 21 TorNim0s YourGame Advanced אלדד 42 207 הודעות מוסיף עוד בעיה , יש אנשים שחוזרים לחיים אחרי שהם מתים ונגדים שהם אחרונים אז הם חוזרים לחיים אבל הראונד נגמר והם כבר הפסידו. אחראי קהילות לשעבר מפקח הפורום לשעבר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 21 Buddha אדמין 17 167 הודעות לפני 5 דקות TorNim0s אמר: מוסיף עוד בעיה , יש אנשים שחוזרים לחיים אחרי שהם מתים ונגדים שהם אחרונים אז הם חוזרים לחיים אבל הראונד נגמר והם כבר הפסידו. אני לא חושב שזה באג זה של הrace Orcish horde יש לזה 15%-80% שזה יעבוד לפי הסדר הזה 15%/35%/57.25%/80% של הרמות וגם אפשר לקנות Scroll שעולה 15gold בשביל זה. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TorNim0s 42 פורסם 2016 בספטמבר 22 TorNim0s YourGame Advanced אלדד 42 207 הודעות לפני 15 שעות Buddha אמר: אני לא חושב שזה באג זה של הrace Orcish horde יש לזה 15%-80% שזה יעבוד לפי הסדר הזה 15%/35%/57.25%/80% של הרמות וגם אפשר לקנות Scroll שעולה 15gold בשביל זה. אני אומר שמי שלמשל יש לו ריספאון והוא אחרון אז הראונד נגמר למרות שיש לו ריספאון אחראי קהילות לשעבר מפקח הפורום לשעבר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 22 Buddha אדמין 17 167 הודעות אהה זה כן אבל זה אמור להיות בכוונה ככה גם אחרי שנגיד אתם 2מאותו הטים ואתה מת כשאתה הקלאס Warden שאם הורגים אותך אתה מקבל ריספאון ויש לזה 18שניות cooldown אתה לא וזה גם רושם לך בצאט שלא עשית ריספאון בגלל שנשאר רק 1 מהטים שלך My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 בספטמבר 22 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות חוץ מהקטע עם ההעברת מפה הכל נוצר בכוונה במוד, אטפל בזה בזמן הקרוב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 22 Buddha אדמין 17 167 הודעות לפני 4 שעות shavit אמר: חוץ מהקטע עם ההעברת מפה הכל נוצר בכוונה במוד, אטפל בזה בזמן הקרוב :) אני בטוח ב 99% שזה לא בכוונה הסקיל של ה BloodMage אומר לך שאתה יכול לגנוב לו את הגולד וגם את הכסף של ה cs אבל אחרי שניסיתי הרבה מאוד פעמים ובדקתי אם יש לשחקן האחר גולד הצלחתי לקבל רק את הכסף של הcs וגם הסקיל של ה Scout לא נשמע לי הגיוני שאתה מקריב מהחיים שלך משהו כמו 70hp בשביל להיות בלתי נראה ל מספר שניות שרואים אותך מסתובב עם knife או אוופ ענקי My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו