Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 Buddha אדמין 17 167 הודעות אני מודע לכך שהשרת רק יצא היום אבל אני אשמח אם תתקנו את זה בהקדם האפשרי אז ככה יש קלאס שקוראים לו Undead Scourge , כשאתה משתמש בultimate שלך יותר מידי שזה גורם לך להתפוצץ אבל זה נחשב כאילו אתה מתאבד אחרי מספר פעמים פשוט קיבלתי קיק ואחרי זה רשם לי Disconnect: STEAM UserID STEAM_1:1:64839950 is not allowed to join this server. שזה כנראה סוג של באן אני אשמח אם תוכלו לטפל בזה ממש אהבתי את המוד רק חבל ששיחקתי בו 20דקות וקיבלתי את זה אבל היה שווה את זה להשתמש באייטם שמשגר אותך לבסיס שלהם והתפוצצתי כמעט עם כל הטים שלהם נשאר להם רק 1 בחיים מזה. אשמח אם תוכלו להוריד את הבאן או ההרחקה הזאתי שקיבלתי בגלל שהתאבדתי יותר מידי עם הסקיל הזה. דאגתי לבקש מחבר שיזהיר את כולם שלא עוד אנשים יקבלו את זה ולא יוכלו להנות מהשרת. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 19 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות בבדיקה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 בספטמבר 19 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות תוקן :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.