TheEvilChicken 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 TheEvilChicken משתמש רשום 15 54 הודעות תמיד שאני פותח תלונה כולם אומרים שאני בעייתי ושאני טרול אבל אני בסך הכל רוצה הסבר למה קיבלתי :{ תמיד אומרים שאני סתם פותח וכל זה ואני אף פעם לא מנסה לעשות בעיות בכוונה. ומדברים אליי כאילו אני תמיד עושה בעיות ומפריע :( אבל בסך הכל מה כבר עשיתי. אני כבר לא עושה כל כך הרבה בעיות כמו פעם. כל האדמינים מדברים אליי כאילו זה מובן מאליו :/. מה בסך הכל רציתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 בספטמבר 19 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות שלום לך יש לך הוכחות שמחזקות את מה שאתה טוען פה ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בספטמבר 19 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות תשמע בתכלס אתה יכול לבקש מכולם להתחיל דף חדש, כמו שהרבה עשו ולהתחיל מחדש אבל עם מה שרשמת בסקר לא נראה לי יקחו אותך ברצינות התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CyberEagle 11 פורסם 2016 בספטמבר 20 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות אתה ממש בכיין אה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 21 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות טוב אז אני מבין שזה סתם ספאם אם מתייחסים למה שרשמת פה ואתה לא עונה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TorNim0s 42 פורסם 2016 בספטמבר 21 TorNim0s YourGame Advanced אלדד 42 207 הודעות לפני 28 דקות MoriAss אמר: טוב אז אני מבין שזה סתם ספאם אם מתייחסים למה שרשמת פה ואתה לא עונה. ננעל. פתחתי חזרה את האשכול, הוא לא ענה כי לא תייגתם אותו והוא לא מקבל את ההתראה @TheEvilChicken אחראי קהילות לשעבר מפקח הפורום לשעבר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2016 בספטמבר 21 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות לדעתי לא משנה מה עשית בעבר עם אתה יכול לשנות את מה שחושבים עליך זה כבר חשוב, אז אני רוצה שהמנהל שרת יבוא ויגיד את זה בעצמו שלא אנשים אחרים יצרכו לעשות זאת תודה ומתגעגע לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 בספטמבר 21 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות @TheEvilChicken לא משנה מה העבר שלך , תמיד אפשר להתחיל מחדש . לפחות בשרת הפאן אתה מוזמן להתחיל מחדש ולבוא לשחק ולהנות . בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2016 בספטמבר 23 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות אוקי יכול להיות שזה כן ספאם עכשיו תייגו אותו והוא עדיין לא ענה אז... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 23 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.