orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות שם מגיש התלונה: of orangelist(charizard) SteamID: STEAM_1:1:117644646 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: kisame קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי דרך להשיג תאריך המקרה: אני נכנסתי לשרת האדמין אמר למשהו תסתכל עלי (במקום עלי את השם של האיש) ואז אמרתי אמא שלך ואז את השם של האיש ואז אני פשוט קיבלתי באן על דבר שתותי שכזה מה כבר עשיתי מביאים על זה מיוט ולא באן! הוכחות תומכות: הערות: למה באן על דבר שכזה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 19 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Madara קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לא קיללתי אותו סתם נכנסתי לשרת ואמרתי שתוק לא אמרתי שזה הוא ואז הוא אמר לי לאומר עוד פעם... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות וזה מה ששמעת אז אל תאומר שאתה יודע את העניין שמעת רק צד אחד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2016 בספטמבר 19 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות סקראב ביקש ממני לעשות עליו spec ואז אתה אמרתה אני אמא של קיסמא אפילו אם זה בצחוק את לא מכיר אותי ואני לא אותך בשביל לצחוק על דברים כאלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות את לא מכירה אותי? מה נראה לך שאני בת אני בן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אמרתי אמא שלך קסמא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2016 בספטמבר 19 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות זה לא משנה אם אתה בת או בן זה משנה שאתה לא יכול לדבר ככה למישהו מהשרת ובטח שלא לאדמין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אז למה באן? זה לא מיוט אני בטוח שזה מיוט! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות ולא אמרתי לו אמא שלך שתוק אמרתי רק שתוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2016 בספטמבר 19 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות אתה לא אמרתה את זה וscrab גם שמע את זה שאמרתה אני אמא של קיסמא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות וסקראב אל תאומר דברים שאתה לא יודע מה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 19 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לא אמרתי אני אמרתי אתה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 19 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לצערי אין הוכחות ואני לא מתכוון להיכנס פה למצב של מילה כנגד מילה. scrab להבא שמור על חוקי הפורום. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.