עבור לתוכן

תלונה על גאג

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה:Kobi

SteamID:STEAM_0:0:102774747

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):גאג

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:פאן

האדמין שביצע את ההרחקה:exsofox

אורך ההרחקה:יום

סיבת ההרחקה:ספאם

תיאור המקרה:רשמתי חמש הודעות בצאט ונתנו לי גאג על ספאם (זה לא היה מהר פשוט אף אחד לא רשם בצאט)

הוא לא הזהיר לפני הגאג פשוט נתן והלך.(יצא מהשרת)

הוכחות ( במקרה ויש):http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=764719949

נערך על ידי kobi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 16
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
לפני כעת Shtoota אמר:

לי זה נראה כמו 7...

אתה בא לתפוס אותי על קטנות?אל תעשה פה ספאם סתם אתה יודע שהגאג לא מוצדק במיוחד לא ליום.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Nyrre
  • kys
  • 37
  • 75 הודעות

דבר אחד שמפריע לי בקשר לזה:

נגיד שחקן במיוט ולא יכול לדבר שוטף במיק אז הוא רושם בצאט. עכשיו אחד כמוני שרושם מהר ירשום במהירות דיבור ויקבל גג סתם על ספאם וזה לא ספאם.

קחו דוגמא לספאם:

3

3

33

3

2

דוגמא ללא ספאם:

בוט טים אחי

כן אני איתו

אבל לא שיחקתי קומפ אתמול

כן עליתי ראנק.

-לא משנה עם ההודעות הנל נרשמו בחמש שניות. זה לא ספאם אם אתה במיוט ולא יכול לדבר שוטף.

גם כלפי סיילנס. קרה מקרה שהייתי בסיילנס ודיברתי עם אדמין באדמין צאט. ואדמין אחר נכנס חשב אני מספים והביא לי באן.

בלי אזהרה בלי כלום. אם אתה במיוט וכותב בצאט זה לא ספאם.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

amit253
  • ph0en1x
  • 18
  • 49 הודעות

כן אקסופוקס עושה מה שבאלו בשרת לאנשים שהוא אוהב הוא לא עושה כלום וכאלה שהוא שונא הוא נותן מיוטים וגאגים חופשי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Sabon
  • אילן
  • 42
  • 333 הודעות

זה גאג שהוא לא מוצדק צריך להוריד לו לפחות לשעתים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות

אני מבין שלא עונים אבל עוד מעט יגמר הגאג ויגידו שזה לא רלוונטי (זה מאוד רלוונטי)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Exufox1
  • 18
  • 164 הודעות

זה שיש לך מיוט , לא אומר שאתה יכול לדבר בצאט כמה שאתה רוצה.

הבעיה כאן היא שלך על שעשית משהו שכנראה אסור ואתה במיוט , שחקני השרת לא צריכים לראות את כל מה שבא לך לדבר עם חברייך בשרת.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
(נערך)
לפני כעת Exufox1 אמר:

זה שיש לך מיוט , לא אומר שאתה יכול לדבר בצאט כמה שאתה רוצה.

הבעיה כאן היא שלך על שעשית משהו שכנראה אסור ואתה במיוט , שחקני השרת לא צריכים לראות את כל מה שבא לך לדבר עם חברייך בשרת.

זה שאני במיוט זה דבר אחד ואל תערב בין המיוט לגאג, תענה לי למה הייתה הסיבה לגאג כי זה לא היה ספאם אם רשמתי את כל ההודעות האלה בחמש דקות(אף אחד לא רשם בצאט).

ומזה "שחקני השרת לא צריכים לראות את כל מה שבא לך לדבר עם חבריך בשרת" אני דיברתי איתך כזכור לי.

תגיד לי את סיבה הגיונית לגאג כי ספאם זה לא.

נ.ב תראה תרקורד על מה היה הנושא כי זה לא היה נושא שאני מדבר אם חברים אני פניתי אליך...

נערך על ידי kobi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות

UP

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות
לפני 1 שעה kobi אמר:

UP

עכשיו יגידו לך לא רלוונטי תתרגל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
לפני כעת oYc אמר:

עכשיו יגידו לך לא רלוונטי תתרגל.

כן זה פשוט עצוב,אין אף אחד בקהילה הזאת שיכול לטפל פעם אחת בתלונה כמו בן אדם ובצדק. ששניי הצדדים יהיו מרוצים או שיהיה צודק......לא סתם לסנן את מי שמתלונן ולהבליג עם זה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות

זה באמת מבאס שפועלים ככה וגם שים לב כמה אנשים פשוט עוזבים ופורשים כי אין להם כוח לבאלגן הזה וזה לדעתי הטעות הגדולה טוב אסור לי נראלי להגיב פה תחכה לתגובה :(

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Exufox1
  • 18
  • 164 הודעות

זה לא משנה כבר , על כל הצרות שאתה עושה החלטנו להביא לך באן לשלושה שבועות (אם אתה חושב לעצמך שאני אביוזר , זה מאושר על ידי גיל רונן)

לילה טוב שיהיה

ושבוע טוב

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
(נערך)
לפני כעת Exufox1 אמר:

זה לא משנה כבר , על כל הצרות שאתה עושה החלטנו להביא לך באן לשלושה שבועות (אם אתה חושב לעצמך שאני אביוזר , זה מאושר על ידי גיל רונן)

לילה טוב שיהיה

ושבוע טוב

ממש יפה מה שעשיתם לי עם כל הלינץ הזה כי אתה פשוט שונא אותי ממש יפה(רוצה תקרדיטים חזרה)

אני רוצה להנות בשרתים ואתה כל חמש דקות מעיר לי על משו אחר שאנלא עושה בסדר וזה על שטות.

"אני לא תופס על קטנות"-תודה שחיכת לרגע הזה שאני יעשה צחוקים עם חברים וישר תבקש לי באן.

כן אני מודה שאני עושה בעיות אבל לא קבוע והקללות זה רק עליך כי אתה פשוט דורש את זה.

אפילו כשאתה נמצא בשרת אתה נכנס לספקט ונותן גאגים ומיוטים ופשוט מחכה שיהיה משהו חריג.

אתה בכלל לא משחק בשרת...

נב-אם אני כבר בבאן על כלום זה מעניין לי תביצה,אתה חרא של מנהל שרת,שחקנים בשרת מפחדים ממך שלא תתן להם מיוט ליום עד שבוע על התגרות,אדמינים שפוטים שלך כי הם יודעים שברגע שהם יעשו משהו חורג לפי מה שאתה חושב אז אתה תוריד אותם.

הפכת תשרת לגנון כי כל דקה מישהו בוכה על זה שקראו לו נוב ומבקשים לתת לו מיוט או גאג.

אדמינים אחרים מנסים לחכות אותך ועושים את זה מצויין.

נודר אם עושים פה ווט להוריד אותך ממנהל שרת רב השחקנים יעשו YES חוץ מחברים שלך שבמקרה אדמינים.

מצחיק ששיקרת למנהל הקהילה והוא אכל את זה בלי לשאול אף אחד....בסוף אתה תראה שזה יחזור אליך כמו בומרנג.

וכמובן שאתה משתמש בתירוץ של לא רלוונטי כמו גבר.

אחלה YOURGAME 

נערך על ידי kobi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• gilronen נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...