YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 15 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות שם מדווח על הבעיה\באג: yellowcard השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת) jailbreak פירוט על הבעיה\באג: כאשר אתה נכנס לגייל באמצע ראונד אתה תקוע ולא יכול להעביר בין נקודות מבט של אנשים צילום של הבעיה (במידה ויש): אין הערות: אני מקווה שיתקנו את זה כי לדעתי זה לא אמור לקרות, זה באג שקיים מאז שאני זוכר את הגייל, מקווה שיש איך לתקן את זה. בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בספטמבר 16 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות +1... אנחנו האדמינים כן יכולים לסדר את זה כשאנחנו נכנסים לספק אבל שחקן רגיל לא יכול.. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 17 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כרגע יש לנו הרבה עבודה לעשות עם השרתים והרבה עומס, בעיה קטנה שלא מזיקה לאף אחד לא בראש העדיפויות שלנו. אני מצטער אם זה מאוד קשה לך לחכות ראונד אחד בלי להסתכל על מישהו אבל אתה תיהיה חייב להסתדר ככה בינתיים. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.