AvivP 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 15 AvivP חדש/ה ב־YourGame 0 1 הודעות שם מגיש התלונה: אביב - Bumps SteamID: STEAM_1:0:169543088 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: שרתים/אתר האדמין שביצע את ההרחקה: dmatrix אורך ההרחקה: חודשיים סיבת ההרחקה: עשיתי בעיות בפורום תיאור המקרה: קודם כל זה לא תלונה כי הבאן הגיע לי, אולי לא לחודשיים אבל הגיע לי, דבר שני עבר חודש וקצת מהבאן ולמדתי את הלקח וזה לעולם לא יקרה שוב. אשמח אם תוכלו להוריד לי את הבאן :) הוכחות ( במקרה ויש) אין הוחכות ולא צריך. תודה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 15 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @DMatriX מה אתה אומר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בספטמבר 15 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות ירד הבאן. מקווה שאני לא יצטרך להחזיר אותו עם כמות גדולה יותר של זמן. ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.