DarkMagic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 13 DarkMagic חדש/ה ב־YourGame Yinon 0 9 הודעות שם פרטי: ינון שם בסטים: DarkMagic גיל: 14 כיתה ח' קישור לפרופיל הסטים שלי: http://steamcommunity.com/id/YinonTheDarkMagic מדוע מגיע לי להתקבל לתפקיד האדמין בשרת הפאן: אני בן אדם מאוד חברתי, ואמין, וגם פעיל הרבה בשרת, אני בן אדם מאוד חברתי, עם זיכרון מרשים מתחבר בקלות עם כל בן אדם, יש לי שמחת חיים, אבל זה לא אומר שאני לא רציני כשצריך, אני אמין מאוד, ובקיצור אני בן אדם שאפשר לסמוך עליו שיחזיק את השרת עם חוקים ויגרום לפעילות בשרת הפאן להיות באמת כיפית ומהנה, ואני גם מאוד ותיק ברשת וכמעט כל השחקנים מכירים אותי ואוהבים אותי. סקייפ: yinondoukan משתמש גם ב teamspeek ובdiscird עבר בניהול: אף פעם לא הייתי באמת אדמין, אבל בחיי בחברה אני מנהיג מטבעי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בספטמבר 13 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות זה לא המקום להגיש בקשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 בספטמבר 13 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות תגיש כאן בבקשה אפשר לנעול בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 13 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לא המקום. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.