1Shredder 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 11 1Shredder אדמין 10 59 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: shredder SteamID: STEAM_0:1:94434901 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: FUN האדמין שביצע את ההרחקה: RUBY אורך ההרחקה: 16 שעות סיבת ההרחקה: אני הייתי בפאן כהרגלי כעברי בתור אדמין אמרתי "אחושרוטה" מרוב כעס שנפסלתי במפת קורס. לא משנה בוא נגיע לעיקר עומרי אומר לי כך "אני משאיר אותך יומיים בלי גישות נראה איך אתה מתנהג אם אתה משתפר אתה חוזר "(בגלל שאני עושה בלאגנים בשרת הוא אומר אנאערף) אבל הגישות נשארו לי משום מה רובי עשתה מיוט אול ודיברתי והייתי בטוח שהיא לא שומעת והיא אמרה "אהההה ניצול גישות אתה תקבל באן"שעה לאחר מכן אני רואה באן לשש עשרה שעות . מקווה שתעשו את הדבר הנכון הוכחות ( במקרה ויש): אין נערך 2016 בספטמבר 11 על ידי Shredder קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Exufox1 @RubyAngel קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 בספטמבר 11 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות דבר ראשון אני פרסמתי באשכול שיורידו לך גישות , זה לוקח זמן אתה יודע דבר שני , אם איך שאתה מתנהג כבר במקום לחזור לאדמין אתה תקבל באן ארוך אתה מתחצף , מקלל , משמש דוגמא רעה לשחקני השרת וצועק אז במקום להביא לך נסיון בהמשך , אצטרך לחשוב ולעשות שיחה ארוכה מאוד לגבייך , הפוזות של ה "עבריין צעצוע " המאיים על ילדים הקטנים ממנו וצועק עליהם כאשר הם מתגרים בך במקום לטפל בזה כמו אדמין אתה מחליט לקלל אותם ? זה לא נראה לי בסדר , ואני בטוח שגם לאנשי הצוות . שבוע טוב שיהיה לך בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RubyAngel 18 פורסם 2016 בספטמבר 11 RubyAngel משתמש רשום Ruby 18 21 הודעות אני ממש מצטערת פשוט שאלתי את עומרי מה אני צריכה לעשות בעניין והוא אמר לי מה לעשות ועשיתי אין למה לעשות עניין מזה תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Shredder 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 11 1Shredder אדמין 10 59 הודעות לפני 15 דקות Exufox1 אמר: דבר ראשון אני פרסמתי באשכול שיורידו לך גישות , זה לוקח זמן אתה יודע דבר שני , אם איך שאתה מתנהג כבר במקום לחזור לאדמין אתה תקבל באן ארוך אתה מתחצף , מקלל , משמש דוגמא רעה לשחקני השרת וצועק אז במקום להביא לך נסיון בהמשך , אצטרך לחשוב ולעשות שיחה ארוכה מאוד לגבייך , הפוזות של ה "עבריין צעצוע " המאיים על ילדים הקטנים ממנו וצועק עליהם כאשר הם מתגרים בך במקום לטפל בזה כמו אדמין אתה מחליט לקלל אותם ? זה לא נראה לי בסדר , ואני בטוח שגם לאנשי הצוות . שבוע טוב שיהיה לך שתיכם חיים בסרט כל הילדים הקטנים אבל כולם אני צוחק איתם מה אני יעשה שאתה חמור שלא מבין צחוקים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 בספטמבר 11 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות לפני 2 דקות Shredder אמר: שתיכם חיים בסרט כל הילדים הקטנים אבל כולם אני צוחק איתם מה אני יעשה שאתה חמור שלא מבין צחוקים הוא חמור שלא מבין צחוקים ואתה חמור שעכשיו בבאן לשבועיים. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 בספטמבר 11 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות באמת חבל על הדיבור, הבחור זכה בפרמה באן.. תלך לקהילות אחרות תאמין לי אולי ימצא מין את מינו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.