Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 11 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה: GOD Usopp SteamID: STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JailBrake האדמין שביצע את ההרחקה: solo אורך ההרחקה: יום סיבת ההרחקה: ignoring admins תיאור המקרה: החליפו מפה היה vote ct ואז אני מקבל באן למרות שאדמין לא פנה אלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @SoLo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoLo 22 פורסם 2016 בספטמבר 11 SoLo אדמין SoLo 22 104 הודעות דבר ראשון אני תיקנתי את ה ignoring admin אתה קיבלת באן כי התחלתה להגיד מילים שאני לא ירושם אותם פה אם מישהו רוצה לדעת בפרטי בזמן שאמרת את המילים האלה אני באתי לתת לך מיוט ואז קיללת אותי (סולו) וזה לא סתם קללה ומי שירצה לדעת גם בפרטי EVYA כבר דיבר איתי והבין למה נתתי לו מה שאוסופ אמר לא היה נכון להגיד ועוד דבר אחד החוק הראשון שבחוקים: 1. אין לקלל, להעליב או לפגוע במשתמש אחר או חבר צוות. לכול החוקים global קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 11 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 6 דקות SoLo אמר: דבר ראשון אני תיקנתי את ה ignoring admin אתה קיבלת באן כי התחלתה להגיד מילים שאני לא ירושם אותם פה אם מישהו רוצה לדעת בפרטי בזמן שאמרת את המילים האלה אני באתי לתת לך מיוט ואז קיללת אותי (סולו) וזה לא סתם קללה ומי שירצה לדעת גם בפרטי EVYA כבר דיבר איתי והבין למה נתתי לו מה שאוסופ אמר לא היה נכון להגיד ועוד דבר אחד החוק הראשון שבחוקים: 1. אין לקלל, להעליב או לפגוע במשתמש אחר או חבר צוות. לכול החוקים וכשקראת לי ילד כיתה א שלא סיים בית ספר זה בסדר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoLo 22 פורסם 2016 בספטמבר 11 SoLo אדמין SoLo 22 104 הודעות לפני כעת Usopp אמר: וכשקראת לי ילד כיתה א שלא סיים בית ספר זה בסדר? וכן בנושא הזה הבאתי לעצמי מיוט לא אומר שזה נכון מה ששיתי global קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 11 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות תתן לי מיוט למה באן? ואת מי עוד קיללת חוץ ממך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoLo 22 פורסם 2016 בספטמבר 11 SoLo אדמין SoLo 22 104 הודעות לפני כעת Usopp אמר: תתן לי מיוט למה באן? ואת מי עוד קיללת חוץ ממך תראה מה רשמתי לא אמרתי קיללת עוד אנשים אמרתי אתה אומר מילים לא יפות global קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 11 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות כתבת שבאת להביא לי מיוט ואז קיללתי אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoLo 22 פורסם 2016 בספטמבר 11 SoLo אדמין SoLo 22 104 הודעות כרגע זה אומר יש לך באן ליומיים זהלא נכון אני יוריד לך ב 17:26 מחר global קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 11 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות סבבה תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.