tomer6400 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 8 tomer6400 משתמש רשום 10 7 הודעות (נערך) היי אני רוצה להציע מוד חדש ב cs go שעוד לא ראיתי אותו בסרברים ישראלים אז השם שלו הוא Basebuilder Mod זה מוד שהיה ב cs 1.6 ואין בכללי הרבה סרברים של המוד הזה ב cs go אם אתם לא יודע על מה אני מדבר אז זה סירטון שיגיד לכם מה זה אז אני ישמח עם תעשו מוד כזה תודה. נערך 2016 בספטמבר 8 על ידי tomer6400 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בספטמבר 8 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות היה, נסגר. פתחנו אותו בהתחלה היו לו Hype אחרי שבוע הפך לריק. אני לא רוצה שום צורך לפתוח אותו מחדש. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בספטמבר 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אני מאמין שאפשר להחזיר את השרת למה שהוא היה אם יהיה צוות טוב אני אישית מת על השרתים האלו... קצת Events ואדמינים ומנהלים טובים והכל טוב נ.ב יהיה שרת מקורי כך שיביא הרבה שחקנים דווקא לשרת הזה בגלל שהוא לא קיים בארץ אצל אף קהילה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כרגע לא ייפתח שרת חדש. היה לנו שרת כזה שכולם התלהבו ממנו ורצו ורצו ורצו, בסופו של דבר כולם שכחו ממנו והוא נשאר ריק. אין צורך לפתוח BB כרגע. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.