CyberEagle 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 5 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות (נערך) שיחקתי בשרת ה-TTT הרגתי מישהו אחד כי הוא רץ לתוכי עם נייף (הוא היה טרייטור) הוא כעס עליי ואמר שאני אחטוף באן ויש לו רקורד, אבל מה הוא עשה? במקום לשלוח לאת הרקורד לאדמין ראונד הבא הוא עשה עליי RDM אבל זה לא הפואנטה, אחרי שהוא הרג אותי אני התעצבנתי וקיללתי אותו בצ'אט וחטפתי גאג לשעה (עונש מקובל) באותו הזמן רשמתי באדמין צ'אט למה שעה ושאלתי למה לא חצי שעה ואז Cry_2_Play אמר לי לא לרשום יותר באדמין צ'אט (מה המטרה שלו אז חחחח) אז בגלל שהייתי מת והייתי בגאג רשמתי להם באדמין צ'אט " why? what is his point?" (של האדמין צ'אט) אז האדמין החליט להביא גאג ליום ואמר "זה לא פעם ראשונה שהוא מקלל" אז מה? זה גם לא הפעם הראשונה שאני חוטף גאג וכבר שילמתי את המחיר על מה שעשיתי אז למה להעניש אותי בגאג ליום? בגלל שאני שאלתי מה המטרה של האדמין צ'אט? יש לי גם תמונות אני אביא לכם אם אתם רוצים **** עכשיו נזכרתי: גם כשקיבלתי את הגאג לשעה Cry_2_Play אמר שצריך להביא לי ליום, ככה שאני לא חושב שחטפתי ליום בגלל שפעם קיללתי אלא יותר בגלל שבא לו להעניש אותי בעונש כבד ***** גם אחי קיבל מיוט ליום מאותו האדמין רק בגלל קללות ( קללות שלא אמורות להביא מיוט ליום אלא מקסימום שעה) ***** אני לא שיחקתי כמעט 20 יום ברצף בשרתים איך הוא זוכר אם קיללתי פעם ולא חטפתי גאג? פאקינג 20 יום נערך 2016 בספטמבר 5 על ידי CyberEagle קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בספטמבר 5 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות תקשיב תגיד מה שאתה רוצה אני אמרתי לו ישר שקיבלת שיבדוק בסורס באן עם אתה אחד שעושה בעיות כל הזמן או שקיבלת כמות גאגים גדולה בזמן האחרון. ועם כן שיעריך הוא עשה מה שהוא חשב לנכון וזה לא קשור אלי אז אתה מתלונן על המישהו הלא נכון כי אני לא נתתי לך את העונש מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בספטמבר 5 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות תפתח לפי טופס מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CyberEagle 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 5 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות לפני 3 דקות Cry_2_Play אמר: תקשיב תגיד מה שאתה רוצה אני אמרתי לו ישר שקיבלת שיבדוק בסורס באן עם אתה אחד שעושה בעיות כל הזמן או שקיבלת כמות גאגים גדולה בזמן האחרון. ועם כן שיעריך הוא עשה מה שהוא חשב לנכון וזה לא קשור אלי אז אתה מתלונן על המישהו הלא נכון כי אני לא נתתי לך את העונש מה קשור? אז הוא בדק ו? אם יש לי כמות גאגים גדולה זאת אומרת שנענשתי כבר על מה שעשיתי אתה סותר את עצמך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 בספטמבר 5 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות הגאג ירד בגלל טעות של אדמין, מצטערים. אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בספטמבר 5 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 4 דקות CyberEagle אמר: מה קשור? אז הוא בדק ו? אם יש לי כמות גאגים גדולה זאת אומרת שנענשתי כבר על מה שעשיתי אתה סותר את עצמך הוא לא סותר את עצמו, זה אומר שקיבלת מלא עונשים ועכשיו אתה צריך לקב עוד גאג מה שאומר שאתה לא לומד לקח. בגלל זה מאריכים את העונש כדי שתחשוב פעמים לפעם הבאה. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 בספטמבר 5 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות ננעל מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.